We vertellen graag meer!

Bij een energiebedrijf in West Nederland zijn we verantwoordelijk voor de optimalisatie en het functioneel applicatiebeheer van IFS Ultimo met een specifieke focus op verdergaande integraties in het systeemlandschap van de klant.

Voor een voedselverwerkende fabriek in West Nederland is STEAM Consultancy gevraagd de optimalisatie en herinrichting van Dynamics 365 Asset Management te verzorgen.

Voor een overheidsorganisatie in Nederland is de diepgaande EAM kennis en kunde van STEAM Consultancy gevraagd om te participeren in een nieuw ontwikkelde asset management tool met als doel deze te verbeteren tijdens een pilot project.

Een productiebedrijf in Zuid Nederland heeft het functioneel applicatiebeheer van IFS Ultimo uitbesteed aan STEAM Consultancy.

Bij een grote Europese tankterminal verzorgen wij de volledige implementatie van IFS Ultimo voor alle asset management processen van configuratiebeheer tot werkvergunningen. Naar verwachting loopt dit project tot 2025.

Voor een energiebedijf in West Nederland voeren we een langlopend project uit op het gebied van het up to date houden van asset management data en technisch documentbeheer voor nieuwbouw en optimalisatieprojecten van de installaties.

Implementatie van D365 Asset Management + Dynaway Advanced Asset Management, mobile MS Asset Management, onderhoudsplanning en dashboard voor management informatie bij een wereldwijde rederij. Dit project is gestart in 2021 en gestopt in 2023.

IFS Ultimo

IFS Ultimo

De EAM software van IFS Ultimo is gebaseerd op meer dan dertig jaar kennis van en ervaring in de bedrijfsprocessen van uiteenlopende branches. Het IFS Ultimo platform biedt verschillende flexibel in te richten ‘industry solutions’ zodat bedrijfsprocessen op maat kunnen worden ingericht.

microsoft dynamics 365 eam expertise

Microsoft Dynamics 365 Asset Management

De asset management module in D365 is een volledig onderhoudsmanagement systeem door de integratie met de overige modules in D365 zoals inkoop, voorraadbeheer, project management en finance. 

 
Microsoft dynamics 365 business central

Dynaway EAM voor Business Central

Met het installeren van de geïntegreerde EAM module voor Business Central worden tijd, kosten en problemen bespaard. Voor industriële plants, technische- en productiebedrijven met kostbare assets die reeds D365 BC in de cloud gebruiken, is Dynaway EAM D365 voor Business Central de ideale oplossing voor maintenance en asset management.

Meer projecten

BOI

Implementatie IFS Ultimo

Het belangrijkste gereedschap voor één van onze opdrachtgevers in de grondstoffen- en duurzame energie sector voldeed niet meer aan de hedendaagse wensen. Daarom is STEAM Consultancy gevraagd om het assetmanagement systeem te vernieuwen voor het beheer en onderhoud van voertuigen en inzamelmiddelen.

handshake deal

Implementatie AX2012

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen eisen en wensen. STEAM Consultancy heeft hierin een faciliterende en adviserende rol.
Een internationale opdrachtgever in de midstream en downstream opslagfaciliteiten voor bulkvloeistoffen heeft zelf de implementatie van AX2012 verzorgd. Wij zijn door de Nederlandse vestiging gevraagd om deze overgang te optimaliseren.

Consultancy

Onderhoudsoptimalisatie

Voor een overheidsorganisatie is vanuit het netwerk van Michiel Dekker de vraag gekomen om een toetsing te verrichten op een onderhoudsoptimalisatie door middel van RCM.