We vertellen graag meer!

Bij een energiebedrijf in West Nederland zijn we verantwoordelijk voor de optimalisatie en het functioneel applicatiebeheer van IFS Ultimo met een specifieke focus op verdergaande integraties in het systeemlandschap van de klant.

Voor een voedselverwerkende fabriek in West Nederland is STEAM Consultancy gevraagd de optimalisatie en herinrichting van Dynamics 365 Asset Management te verzorgen.

Voor een overheidsorganisatie in Nederland is de diepgaande EAM kennis en kunde van STEAM Consultancy gevraagd om te participeren in een nieuw ontwikkelde asset management tool met als doel deze te verbeteren tijdens een pilot project.

Een productiebedrijf in Zuid Nederland heeft het functioneel applicatiebeheer van IFS Ultimo uitbesteed aan STEAM Consultancy.

Bij een grote Europese tankterminal verzorgen wij de volledige implementatie van IFS Ultimo voor alle asset management processen van configuratiebeheer tot werkvergunningen. Naar verwachting loopt dit project tot 2025.

Voor een energiebedijf in West Nederland voeren we een langlopend project uit op het gebied van het up to date houden van asset management data en technisch documentbeheer voor nieuwbouw en optimalisatieprojecten van de installaties.

Implementatie van D365 Asset Management + Dynaway Advanced Asset Management, mobile MS Asset Management, onderhoudsplanning en dashboard voor management informatie bij een wereldwijde rederij. Dit project is gestart in 2021 en gestopt in 2023.

Meer projecten

Dynaway logo

Dynaway EAM

Voor een internationale opdrachtgever in de chemische industrie is STEAM Consultancy gevraagd om een complexe implementatie van Dynaway EAM in Dynamics 365FO uit te voeren in Italië.

procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie

Een logistieke dienstverlener in de haven van Rotterdam heeft ons gevraagd om de interne processen en daaruit voortvloeiende onderlinge samenwerking te verbeteren van de onderhoudsorganisatie.

Dynamics AX 2009

Microsoft Dynamics AX 2009

Een opdrachtgever uit Zuid Nederland in de maak industrie heeft ons gevraagd het onderhoudsregistratiesysteem om te zetten naar Dynaway EAM met als doel een interne procesverbetering waardoor ook de kwaliteitseisen strakker zijn ingericht.