STEAM Consultancy uitleg

Waar wij voor staan

Onze passie: EAM! Ons team van enthousiaste technische bedrijfs- en werktuigbouwkundige professionals richt zich op de implementatie en optimalisatie van technische bedrijfsprocessen en specifieke onderhoudsbeheersystemen. We zijn sterk in het uitvoeren van onderhouds- en betrouwbaarheidsverbeteringsprojecten. Ons werkgebied is West-Europa.

Onze diensten

I van Implementatie

Implementatieprojecten

Als onafhankelijk systeemintegrator implementeren wij de gangbare EAM software. Met ruim 25 jaar ervaring in het inrichten en optimaliseren van technische informatiesystemen garanderen wij een meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

E van EAM

EAM

Het selecteren van het juiste Enterprise Asset Management pakket of het optimaliseren van bestaande EAM modules is ons op het lijf geschreven.

 

M van Maintenance

Maintenance Optimalisatie

De drijfveer van iedere organisatie is het zo efficiënt en kostenbewust mogelijk realiseren van bedrijfsdoelstellingen. Het optimaliseren van maintenance en maintenance processen draagt hieraan bij.

 

P van Procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie

Voor elke onderneming zijn bedrijfsprocessen van cruciaal belang. Het is de bepalende factor voor de efficiency en effectiviteit van de organisatie.

handshake deal

Kennis en kwaliteit!

Met meer dan 25 jaar ervaring in onderhoudsbeheer- en strategieën zijn wij een volwaardige partner voor de implementatie en optimalisatie van informatiesystemen en specifieke onderhoudsbeheersystemen (EAM). Optimaliseren van (technische) bedrijfsprocessen. Uitvoeren van onderhouds- en betrouwbaarheidsverbeteringsprojecten. Projectmanagement van organisatorische (en technische) verbeter- en implementatieprojecten. Wij werken volgens de ISO 55000 Asset Management-norm.

Bekijk hier onze projecten

Waarom opdrachtgevers voor ons kiezen

STEAM Consultancy staat voor samenwerking, kracht en kennis. De opdrachtgever staat bij ons centraal. Onze werkwijze kenmerkt zich door het bieden van maatwerk advies en oplossing + implementatie passend bij de wensen van de opdrachtgever.

Onze consultants hebben een gedegen technische achtergrond en spreken de taal van de opdrachtgever. We streven naar langdurige relaties en kiezen niet voor een vluchtig contact en korte termijn oplossing. We zijn trots op het implementeren en ondersteunen van systemen, methodologieën en advies die al jaren met succes door onze klanten worden toegepast.

Ons team