Enterprise asset management

Iedere organisatie heeft als drijfveer het zo efficiënt en kostenbewust mogelijk realiseren van bedrijfsdoelstellingen. Met het juiste Enterprise Asset Management pakket worden processen inzichtelijk en beheersbaar.

STEAM Consultancy heeft meer dan 25 jaar kennis van en ervaring met het implementeren en migreren van EAM systemen voor uw technische onderhoudsorganisatie. Als onafhankelijk adviseur en business partner garanderen wij een absolute meerwaarde voor onze opdrachtgevers tijdens het selecteren, implementeren en/of migreren van het juiste Enterprise Asset Management pakket en modules.

STEAM Consultancy staat voor Strategic Tactical Enterprise Asset Management en wij hebben decennia ervaring met het inrichten en optimaliseren van de meest gebruikte EAM software. Als onafhankelijke partij voorzien wij onze opdrachtgevers van maatwerk advies en bieden wij EAM oplossingen en implementaties passend bij de wensen van de opdrachtgever.

Wij geloven in samenwerking, kracht en kennis delen en bouwen aan langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Het selecteren van het juiste Enterprise Asset Management pakket is ons op het lijf geschreven. STEAM Consultancy is uw volwaardig partner in onderhoudsbeheer- en strategieën en implementatieprojecten van onderhoudsbeheersystemen (EAM).

Interesse in onze diensten of een vraag?

Neem contact op

Enterprise asset management software implementatie STEAM Consultancy

Enterprise Asset Management software

Het kiezen van de juiste Enterprise Asset Management software voor uw organisatie is tijdrovend werk en een ingrijpende keuze voor de business. Met meer dan 25 jaar ervaring in huis én als onafhankelijke partner kan STEAM Consultancy uw organisatie in dit keuzeproces adviseren en ondersteunen. Wij volgen de ontwikkelingen in EAM software op de voet en wij hebben gedegen inhoudelijke kennis van de meest gangbare Enterprise Asset Management softwarepakketten.

Mobile EAM

Ook verzorgen wij mobile EAM oplossingen voor onze opdrachtgevers. Wij zijn gecertificeerd partner van Microsoft Dynamics Finance en Operations 365 (D365FO) en Asset Management in Microsoft Dynamics 365FO en EAM Microsoft Dynamics AX2012 en AX2009. Als enige Benelux partner werken wij samen met Dynaway.

Daarnaast hebben wij ruime ervaring in EAM software als Ultimo, INFOR EAM en IBM Maximo. De opdrachtgever staat bij ons centraal en wij staan voor kennis en kwaliteit gedurende het hele proces van keuze van de juiste EAM software tot implementatie tot livegang en monitoring.

Interesse in onze diensten of een vraag?

Neem contact op

Dit in ons Enterprise Asset Management Consultancy team!

Michiel Dekker CEO STEAM Consultancy

Michiel Dekker

CEO
Christa Paauwe CMO STEAM Consultancy

Christa Paauwe

CMO
Martin Ringoir Senior consultant STEAM Consultancy

Martin Ringoir

Senior consultant
Frits Akerboom consultant STEAM Consultancy

Frits Akerboom

Consultant
Thomas Tseng consultant STEAM Consultancy

Thomas Tseng

Consultant

Interesse of vragen? Neem contact met ons op

Bekijk hier onze Enterprise Asset Management projecten

Dynaway logo

project uitgelicht: Dynaway EAM

Voor een internationale opdrachtgever in de chemische industrie is STEAM Consultancy gevraagd om een complexe implementatie van Dynaway EAM in Dynamics 365FO uit te voeren in Italië.

Aluchemie Botlek

Implementatie AX2012 Dynaway EAM

Voor Aluchemie in de Botlek, onderdeel van Rio Tinto en Hydro, hebben wij de implementatie, migratie en optimalisatie verzorgd van de Microsoft AX onderhoudsmodule Dynaway EAM. 

BOI

Implementatie IFS Ultimo

Het belangrijkste gereedschap voor één van onze opdrachtgevers in de grondstoffen- en duurzame energie sector voldeed niet meer aan de hedendaagse wensen. Daarom is STEAM Consultancy gevraagd om het assetmanagement systeem te vernieuwen voor het beheer en onderhoud van voertuigen en inzamelmiddelen.