Dynaway

Sinds jaar en dag ontwikkelt Dynaway innovatieve Enterprise Asset Management software voor de industrie om klanten te ondersteunen in het optimaliseren van maintenance processen waardoor tijd- en kostenreducties kunnen worden gerealiseerd.

Reeds meer dan 20 jaar ontwikkelt Dynaway deze EAM software specifiek voor Microsoft Dynamics. In 2005 is de eerste versie van deze Dynaway EAM software voor MS Dynamics AX gelanceerd. Succesvolle implementaties volgden met als resultaat dat Microsoft in 2018 alle rechten heeft gekocht van Dynaway EAM.

Dynaway EAM is nu een geïntegreerde module in D365FO.

STEAM Consultancy heeft sinds 2013 een intensieve samenwerking met Dynaway. Dankzij de totstandkoming van dit waardevolle partnership zijn mooie implementatieprojecten voor onze klanten in West Europa gerealiseerd.

Lees meer over onze projecten

dynaway planning board

Strategisch partner van Dynaway

STEAM Consultancy heeft meer dan 25 jaar ervaring in onderhoudsimplementatie- en optimalisatie projecten bij klanten in de industrie. Wij hebben diepgaande kennis van EAM implementaties in AX2009, AX2012 en Microsoft Dynamics 365FO Asset Management.

De Asset Management module in D365FO en EAM in Microsoft D365 kent geen geheimen voor ons. STEAM Consultancy heeft als strategisch partner van Dynaway EAM verregaande kennis in huis om complexe implementatieprojecten te realiseren waarbij maatwerk voor onze klanten voorop staat. Ons doel is het naadloos integreren van de modules op de maintenance processen van klanten waar tijdens de implementatie ook nieuwe functionaliteit naar wens van de klant kan worden toegevoegd.

Dynaway EAM en Dynaway software

STEAM Consultancy is expert in het implementeren van Enterprise Asset Management software. Wij hebben diepgaande kennis van de Asset Management modules in Microsoft Dynamics 365 Finance en Operations (D365FO). Sinds 2013 zijn wij Asset Management partner van Dynaway voor onze klanten in West Europa. In samenwerking met Dynaway heeft STEAM Consultancy verschillende succesvolle implementatieprojecten van Dynaway’s EAM AX2012 en AX2009 uitgevoerd. Dynaway EAM wordt nu standaard aangeboden in MS Dynamics 365FO en Microsoft Asset Management genoemd.

Als EAM partner heeft STEAM Consultancy een intensieve samenwerking met Dynaway wat ons de mogelijkheid biedt om absolute meerwaarde te creëren voor onze klanten door nieuwe of extra functionaliteit te realiseren in de Microsoft Asset Management module. Dynaway blijft innoveren en heeft de Advanced Asset Management module gelanceerd.

De innovatieve Advanced Asset Management software van Dynaway biedt onze klanten o.a. de oplossing om onderhoudstaken tussen verschillende dochterbedrijven en onderhoudsplanningen uit te wisselen. Ook is het nu mogelijk om asset management taken vanuit de projectmodule uit te voeren. Als extra nieuwe functionaliteit is het inrichten van een inkoop onderhoudsplanning toegevoegd. Het is nu eenvoudig om vaste gegevens te koppelen aan de lifecycle status van de assets. Onderhoudstaken worden nu automatisch voorzien van een planningsfunctie.

Dynaway EAM heeft een nieuwe module planning board ontwikkelt in D365FO. Ook is de Dynaway Mobile EAM ontwikkelt zodat klanten nog efficiënter kunnen werken. Nieuw in Microsoft Asset Management is de Dynaway Safe Work module. Voor management informatie over het onderhoudsproces kan gebruik worden gemaakt van Dynaway Analytics. Dit PowerBi dashboard geeft een realtime overview van de totale maintenance management processen van de organisatie.

STEAM Consultancy en Dynaway blijven in onderlinge samenwerking modules innoveren en ontwikkelen binnen Microsoft Asset Management zodat onze klanten hun maintenance processen kunnen blijven optimaliseren en bedrijfsdoelstellingen kostenbewust kunnen worden gehaald.

Dynaway Partner

Sinds 2013 hebben STEAM Consultancy en Dynaway een intensieve samenwerking voor EAM implementaties van Microsoft Dynamics AX2009, AX2012, Asset Management in D365FO inclusief Dynaway Mobile Solutions. Ons partnership resulteert in succesvolle implementatieprojecten voor onze industriële klanten in West Europa.

Onze passie EAM!
STEAM Consultancy richt zich op het implementeren en optimaliseren van technische bedrijfsprocessen en onderhoudsmanagementsystemen in het bijzonder. Wij geloven in waardevolle samenwerking, het bundelen van kracht en delen van kennis. De EAM oplossingen van Dynaway sluiten perfect aan bij de asset management processen van onze klanten. 

De innovatieve en hooggewaardeerde Dynaway software voor EAM oplossingen ondersteunt onze industriële klanten in het optimaliseren van maintenance processen en het nemen van strategische maintenance management beslissingen.

Dynaway implementatie

In 2020 is STEAM Consultancy in samenwerking met Dynaway een grootschalige en complexe implementatie gestart voor een opdrachtgever in de scheepvaart. Deze implementatie omvat Dynamics 365 Asset Management + Dynaway Advanced Asset Management, Dynaway Mobile Solutions en Asset Management Analytics voor meer dan 100 schepen wereldwijd.

Lees meer over onze Dynaway projecten

dynaway planning board

Dynaway Planning Board

Planning Board module in Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations Asset Management.

Dynaway heeft een module ontwikkeld in Microsoft Asset Management D365FO om onderhoudstaken in te plannen voor technicians. Met deze module is het mogelijk gemaakt om werkorders te plannen naar medewerkers die gebruik maken van de Mobile Client. Planners, supervisors en leidinggevenden hebben de autorisatie om deze werkorders realtime in te plannen.

dynaway mobile

Dynaway Mobile Client

Mobile Asset Management in Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations.

Goed onderhoudsmanagement kan in deze tijd niet meer zonder mobiele toepassingen om de onderhoudsprocessen efficiënt uit te kunnen voeren. Dynaway’s Mobile Asset Management werkt op alle devices en de monteurs en service technicians kunnen hun werkorder en alle relevante informatie kwijt in het systeem. Tevens is offline werken in het systeem mogelijk. De afgewerkte werkorders worden dan later gesynchroniseerd naar D365 Asset Management.

Deze module is beschikbaar in de standaard Asset Management D365FO. Omdat deze functionaliteit is ingebouwd, biedt het de mogelijkheid om eenvoudig en organisatiebreed de onderhoudsprocessen te implementeren en beheersen.

Dynaway Mobile Client geeft de monteurs en technicians realtime een compleet overzicht van de assets, planningen en bijbehorende onderhoudstaken. 
 

Interesse of vragen? Neem contact met ons op.