Software ondersteuning

Het selecteren van het juiste Enterprise Asset Management pakket of het optimaliseren van bestaande EAM modules is ons op het lijf geschreven. Wij zijn gecertificeerd partner van Microsoft Dynamics for Finance and Operations 365 (D365FO) en Asset Management in Microsoft Dynamics 365FO en EAM systeem in Microsoft Dynamics AX 2012, AX 2009. Wij zijn exclusief Benelux partner van DYNAWAY. Daarnaast werken met IFS Ultimo, Infor EAM (Hexagon), IBM Maximo en SAP. Wij verzorgen ook mobiele EAM toepassingen voor onze opdrachtgevers.

Onze EAM expertises

microsoft dynamics 365 eam expertise

Microsoft Dynamics 365 Asset Management

De asset management module in D365 is een volledig onderhoudsmanagement systeem door de integratie met de overige modules in D365 zoals inkoop, voorraadbeheer, project management en finance. 

 
dynaway eam expertise

Dynaway

Dynaway ontwikkelt innovatieve Enterprise Asset Management software voor de industrie om klanten te ondersteunen in het optimaliseren van maintenance processen waardoor tijd- en kostenreducties kunnen worden gerealiseerd.

IFS Ultimo

IFS Ultimo

De EAM software van IFS Ultimo is gebaseerd op meer dan dertig jaar kennis van en ervaring in de bedrijfsprocessen van uiteenlopende branches. Het IFS Ultimo platform biedt verschillende flexibel in te richten ‘industry solutions’ zodat bedrijfsprocessen op maat kunnen worden ingericht.

Software waar wij decennia ervaring in hebben

Dynaway EAM maintenance software voor Microsoft Dynamics

STEAM Consultancy is gecertificeerd partner voor de implementatie van DYNAWAYS EAM systeem in Microsoft Dynamics AX-2009, AX2012 en Microsoft Dynamics for Operations 365.

Onze passie

STEAM Consultancy uitleg

Projecten

BOI

Implementatie IFS Ultimo

Het belangrijkste gereedschap voor één van onze opdrachtgevers in de grondstoffen- en duurzame energie sector voldeed niet meer aan de hedendaagse wensen. Daarom is STEAM Consultancy gevraagd om het assetmanagement systeem te vernieuwen voor het beheer en onderhoud van voertuigen en inzamelmiddelen.

Dynaway logo

Dynaway EAM

Voor een internationale opdrachtgever in de chemische industrie is STEAM Consultancy gevraagd om een complexe implementatie van Dynaway EAM in Dynamics 365FO uit te voeren in Italië.