PET Power

Microsoft Dynamics AX 2009

Een opdrachtgever uit Zuid Nederland in de maak industrie heeft ons gevraagd het onderhoudsregistratiesysteem om te zetten naar Dynaway EAM met als doel een interne procesverbetering waardoor ook de kwaliteitseisen strakker zijn ingericht.

De opdrachtgever heeft zelf 4 software systemen geselecteerd en STEAM Consultancy heeft Dynaway EAM geadviseerd. Doorslaggevend hierin was de mobiele oplossing wat de efficiency en gebruikersacceptatie vergroot.

Aan de hand van de bestaande object data zijn de workflows voor correctief en preventief onderhoud in de EAM module binnen AX2009 geïmplementeerd. Conform planning heeft de gehele implementatie en het trainen van de gebruikers enkele maanden geduurd.

Quote IT manager “met Dynaway EAM zijn we toekomstbestendig (Dynamics 365), hebben we sterk verbeterde rapportages en een transparantere overdracht tussen shift technicians (single source of truth)”.

Meer projecten

Aluchemie Botlek

Implementatie AX2012 Dynaway EAM

Voor Aluchemie in de Botlek, onderdeel van Rio Tinto en Hydro, hebben wij de implementatie, migratie en optimalisatie verzorgd van de Microsoft AX onderhoudsmodule Dynaway EAM. 

handshake deal

Implementatie AX2012

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen eisen en wensen. STEAM Consultancy heeft hierin een faciliterende en adviserende rol.
Een internationale opdrachtgever in de midstream en downstream opslagfaciliteiten voor bulkvloeistoffen heeft zelf de implementatie van AX2012 verzorgd. Wij zijn door de Nederlandse vestiging gevraagd om deze overgang te optimaliseren.

Dynaway logo

Dynaway EAM

Voor een internationale opdrachtgever in de chemische industrie is STEAM Consultancy gevraagd om een complexe implementatie van Dynaway EAM in Dynamics 365FO uit te voeren in Italië.