PET Power

Microsoft Dynamics AX 2009

Een opdrachtgever uit Zuid Nederland in de maak industrie heeft ons gevraagd het onderhoudsregistratiesysteem om te zetten naar Dynaway EAM met als doel een interne procesverbetering waardoor ook de kwaliteitseisen strakker zijn ingericht.

De opdrachtgever heeft zelf 4 software systemen geselecteerd en STEAM Consultancy heeft Dynaway EAM geadviseerd. Doorslaggevend hierin was de mobiele oplossing wat de efficiency en gebruikersacceptatie vergroot.

Aan de hand van de bestaande object data zijn de workflows voor correctief en preventief onderhoud in de EAM module binnen AX2009 geïmplementeerd. Conform planning heeft de gehele implementatie en het trainen van de gebruikers enkele maanden geduurd.

Quote IT manager “met Dynaway EAM zijn we toekomstbestendig (Dynamics 365), hebben we sterk verbeterde rapportages en een transparantere overdracht tussen shift technicians (single source of truth)”.

Meer projecten

Installatie

Maintenance Optimalisatie

Een internationale opdrachtgever met een fabriek in West Nederland moest worden gereorganiseerd.

procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie

Een logistieke dienstverlener in de haven van Rotterdam heeft ons gevraagd om de interne processen en daaruit voortvloeiende onderlinge samenwerking te verbeteren van de onderhoudsorganisatie.

BOI

Implementatie IFS Ultimo

Het belangrijkste gereedschap voor één van onze opdrachtgevers in de grondstoffen- en duurzame energie sector voldeed niet meer aan de hedendaagse wensen. Daarom is STEAM Consultancy gevraagd om het assetmanagement systeem te vernieuwen voor het beheer en onderhoud van voertuigen en inzamelmiddelen.