Maintenance Optimalisatie

Een internationale opdrachtgever met een fabriek in West Nederland moest worden gereorganiseerd. De bestaande maintenance concepts bleken sterk verouderd en STEAM Consultancy werd gevraagd deze te optimaliseren door de inzet van maintenance engineers.

Het toepassen van RCM op diverse productie-installaties is als eerste door ons geadviseerd. Door de FMECA zijn de kritische objecten geïnventariseerd en de benodigde maintenance taken gedefinieerd. Vervolgens zijn de nieuwe onderhoudsplannen geïmplementeerd.

Meer projecten

handshake deal

Implementatie AX2012

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen eisen en wensen. STEAM Consultancy heeft hierin een faciliterende en adviserende rol.
Een internationale opdrachtgever in de midstream en downstream opslagfaciliteiten voor bulkvloeistoffen heeft zelf de implementatie van AX2012 verzorgd. Wij zijn door de Nederlandse vestiging gevraagd om deze overgang te optimaliseren.

Dynaway logo

Dynaway EAM

Voor een internationale opdrachtgever in de chemische industrie is STEAM Consultancy gevraagd om een complexe implementatie van Dynaway EAM in Dynamics 365FO uit te voeren in Italië.

procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie

Een logistieke dienstverlener in de haven van Rotterdam heeft ons gevraagd om de interne processen en daaruit voortvloeiende onderlinge samenwerking te verbeteren van de onderhoudsorganisatie.