Maintenance Optimalisatie

Een internationale opdrachtgever met een fabriek in West Nederland moest worden gereorganiseerd. De bestaande maintenance concepts bleken sterk verouderd en STEAM Consultancy werd gevraagd deze te optimaliseren door de inzet van maintenance engineers.

Het toepassen van RCM op diverse productie-installaties is als eerste door ons geadviseerd. Door de FMECA zijn de kritische objecten geïnventariseerd en de benodigde maintenance taken gedefinieerd. Vervolgens zijn de nieuwe onderhoudsplannen geïmplementeerd.

Meer projecten

GFT compostering

Maintenance Optimalisatie

Voor een opdrachtgever in de afvalverwerkende industrie hebben wij voor de GFT verwerkende installaties een onderhoudsbeheerpakket geïmplementeerd.

Dynaway logo

project uitgelicht: Dynaway EAM

Voor een internationale opdrachtgever in de chemische industrie is STEAM Consultancy gevraagd om een complexe implementatie van Dynaway EAM in Dynamics 365FO uit te voeren in Italië.

slakkenkraan afvalverwerking

RCM

Reliability Centred Maintenance (RCM) is een verbetermethodiek binnen onderhoudsmanagement. Een grote Nederlandse afvalenergiecentrale heeft een nieuwe slakkenkraan geïnstalleerd.