Maintenance Optimalisatie

Een internationale opdrachtgever met een fabriek in West Nederland moest worden gereorganiseerd. De bestaande maintenance concepts bleken sterk verouderd en STEAM Consultancy werd gevraagd deze te optimaliseren door de inzet van maintenance engineers.

Het toepassen van RCM op diverse productie-installaties is als eerste door ons geadviseerd. Door de FMECA zijn de kritische objecten geïnventariseerd en de benodigde maintenance taken gedefinieerd. Vervolgens zijn de nieuwe onderhoudsplannen geïmplementeerd.

Meer projecten

Aluchemie Botlek

Implementatie AX2012 Dynaway EAM

Voor Aluchemie in de Botlek, onderdeel van Rio Tinto en Hydro, hebben wij de implementatie, migratie en optimalisatie verzorgd van de Microsoft AX onderhoudsmodule Dynaway EAM. 

slakkenkraan afvalverwerking

RCM

Reliability Centred Maintenance (RCM) is een verbetermethodiek binnen onderhoudsmanagement. Een grote Nederlandse afvalenergiecentrale heeft een nieuwe slakkenkraan geïnstalleerd.

leidinggevende in fabriek of plant

Maintenance optimalisatie

Opdrachtgevers benaderen ons voor een diversiteit aan opdrachten. Eén van de doorlopende projecten is het verwerken van werkorders in het door STEAM Consultancy ingerichte asset management systeem.