Maintenance optimalisatie

Dit werk bestaat uit het updaten van documentatie en/of het coderen en intekenen van nieuw geplaatste installaties. Tijdens het intekenproces wordt een installatieschets gemaakt. Het fine-tunen wordt door de tekenaar gedaan en vervolgens wordt goedkeuring gevraagd aan de opdrachtgever.

Na goedkeuring maken wij de nieuwe coderingen aan in het asset management systeem en wordt de werkorder gereed gemeld. Met dit werkorder proces ziet de opdrachtgever ten alle tijden zien de actuele status en ontzorgen wij de opdrachtgever volledig van het up-to-date houden van het asset management systeem.

Dit doorlopende project is inmiddels een jarenlange fijne samenwerking met deze opdrachtgever.

Meer projecten

handshake deal

Implementatie AX2012

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen eisen en wensen. STEAM Consultancy heeft hierin een faciliterende en adviserende rol.
Een internationale opdrachtgever in de midstream en downstream opslagfaciliteiten voor bulkvloeistoffen heeft zelf de implementatie van AX2012 verzorgd. Wij zijn door de Nederlandse vestiging gevraagd om deze overgang te optimaliseren.

Consultancy

Onderhoudsoptimalisatie

Voor een overheidsorganisatie is vanuit het netwerk van Michiel Dekker de vraag gekomen om een toetsing te verrichten op een onderhoudsoptimalisatie door middel van RCM.

Dynaway logo

project uitgelicht: Dynaway EAM

Voor een internationale opdrachtgever in de chemische industrie is STEAM Consultancy gevraagd om een complexe implementatie van Dynaway EAM in Dynamics 365FO uit te voeren in Italië.