Maintenance optimalisatie

Dit werk bestaat uit het updaten van documentatie en/of het coderen en intekenen van nieuw geplaatste installaties. Tijdens het intekenproces wordt een installatieschets gemaakt. Het fine-tunen wordt door de tekenaar gedaan en vervolgens wordt goedkeuring gevraagd aan de opdrachtgever.

Na goedkeuring maken wij de nieuwe coderingen aan in het asset management systeem en wordt de werkorder gereed gemeld. Met dit werkorder proces ziet de opdrachtgever ten alle tijden zien de actuele status en ontzorgen wij de opdrachtgever volledig van het up-to-date houden van het asset management systeem.

Dit doorlopende project is inmiddels een jarenlange fijne samenwerking met deze opdrachtgever.

Meer projecten

Root Cause Analysis

Root Cause Analysis

Door een onverwachte storing bij een energiecentrale moest er zo snel mogelijk onderhoud worden uitgevoerd. Door dit onderhoud moesten de productie units worden stilgelegd en kwam de stoomproductie dus ook stil te liggen. Met directe gevolgen voor de afnemers van deze stoom. Deze onderbreking resulteerde in een ontevreden afnemer en een flinke discussie.

Installatie

Maintenance Optimalisatie

Een internationale opdrachtgever met een fabriek in West Nederland moest worden gereorganiseerd.

Dynaway logo

project uitgelicht: Dynaway EAM

Voor een internationale opdrachtgever in de chemische industrie is STEAM Consultancy gevraagd om een complexe implementatie van Dynaway EAM in Dynamics 365FO uit te voeren in Italië.