Maintenance optimalisatie

Dit werk bestaat uit het updaten van documentatie en/of het coderen en intekenen van nieuw geplaatste installaties. Tijdens het intekenproces wordt een installatieschets gemaakt. Het fine-tunen wordt door de tekenaar gedaan en vervolgens wordt goedkeuring gevraagd aan de opdrachtgever.

Na goedkeuring maken wij de nieuwe coderingen aan in het asset management systeem en wordt de werkorder gereed gemeld. Met dit werkorder proces ziet de opdrachtgever ten alle tijden zien de actuele status en ontzorgen wij de opdrachtgever volledig van het up-to-date houden van het asset management systeem.

Dit doorlopende project is inmiddels een jarenlange fijne samenwerking met deze opdrachtgever.

Meer projecten

Aluchemie Botlek

Implementatie AX2012 Dynaway EAM

Voor Aluchemie in de Botlek, onderdeel van Rio Tinto en Hydro, hebben wij de implementatie, migratie en optimalisatie verzorgd van de Microsoft AX onderhoudsmodule Dynaway EAM. 

Root Cause Analysis

Root Cause Analysis

Door een onverwachte storing bij een energiecentrale moest er zo snel mogelijk onderhoud worden uitgevoerd. Door dit onderhoud moesten de productie units worden stilgelegd en kwam de stoomproductie dus ook stil te liggen. Met directe gevolgen voor de afnemers van deze stoom. Deze onderbreking resulteerde in een ontevreden afnemer en een flinke discussie.

slakkenkraan afvalverwerking

RCM

Reliability Centred Maintenance (RCM) is een verbetermethodiek binnen onderhoudsmanagement. Een grote Nederlandse afvalenergiecentrale heeft een nieuwe slakkenkraan geïnstalleerd.