Implementatie IFS Ultimo

Het belangrijkste gereedschap, voor één van onze opdrachtgevers in de grondstoffen- en duurzame energie sector, voldeed niet meer aan de hedendaagse wensen. Daarom is STEAM Consultancy gevraagd om het assetmanagement systeem te vernieuwen voor het beheer en onderhoud van voertuigen en inzamelmiddelen.

Na het beslistraject is STEAM Consultancy aan de slag gegaan om IFS Ultimo EAM Software in te richten als bron systeem. Tijdens het inrichten is er voortdurend gecommuniceerd met implementatiepartners, de opdrachtgever en key-users om de vele processen en werkwijzen een nieuw gezicht te geven. Naast de implementatie van up-to-date data en nieuwe werkprocessen zijn er ook koppelingen gerealiseerd met verschillende ondersteunende pakketten zoals Clear, Tardiff en Oracle. Zo wordt van planning, operatie, onderhoud en finance een gestroomlijnd proces gemaakt.

Training van de gebruikers door STEAM Consultancy draagt bij om de livegang zo efficiënt en gebruiksvriendelijk te realiseren. De ingerichte informatie voorziening en verscheidende Power BI rapportages ondersteunen de opdrachtgever in het continue verbeteren van de bedrijfsvoering.

IFS Ultimo implementatie bij HVC door STEAM Consultancy

Meer projecten

handshake deal

Implementatie AX2012

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen eisen en wensen. STEAM Consultancy heeft hierin een faciliterende en adviserende rol.
Een internationale opdrachtgever in de midstream en downstream opslagfaciliteiten voor bulkvloeistoffen heeft zelf de implementatie van AX2012 verzorgd. Wij zijn door de Nederlandse vestiging gevraagd om deze overgang te optimaliseren.

Consultancy

Onderhoudsoptimalisatie

Voor een overheidsorganisatie is vanuit het netwerk van Michiel Dekker de vraag gekomen om een toetsing te verrichten op een onderhoudsoptimalisatie door middel van RCM.

Dynamics AX 2009

Microsoft Dynamics AX 2009

Een opdrachtgever uit Zuid Nederland in de maak industrie heeft ons gevraagd het onderhoudsregistratiesysteem om te zetten naar Dynaway EAM met als doel een interne procesverbetering waardoor ook de kwaliteitseisen strakker zijn ingericht.