AX2012

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen eisen en wensen. STEAM Consultancy heeft hierin een faciliterende en adviserende rol.
Een internationale opdrachtgever in de midstream en downstream opslagfaciliteiten voor bulkvloeistoffen heeft zelf de implementatie van AX2012 verzorgd.

Wij zijn door de Nederlandse vestiging gevraagd om deze overgang te optimaliseren. Vandaar dat wij de datastructuur volledig hebben opgebouwd en gereed gemaakt voor implementatie. Voor de opdrachtgever in deze sector is veiligheid van de installatie van kritiek belang. Een van de punten waaraan wij extra aandacht hebben besteed, is dan ook de overgang van preventieve onderhoudsplannen. De termijnen en inhoud van deze onderhoudsplannen worden kritisch tegen het licht gehouden en scherp gesteld tegen de huidige wetgeving.

Na de succesvolle data implementatie zijn wij aan de slag gegaan om de inrichting te optimaliseren en toe te spitsen op de wensen van de opdrachtgever. De werkprocessen worden geanalyseerd en verbeterd om de kracht van het nieuwe Enterprise Asset Managementsysteem optimaal te benutten. Aansluitend worden de gebruikers opgeleid en getraind voor het gebruik van het EAM pakket.

Meer projecten

BOI

Implementatie Ultimo

Het belangrijkste gereedschap voor één van onze opdrachtgevers in de grondstoffen- en duurzame energie sector voldeed niet meer aan de hedendaagse wensen. Daarom is STEAM Consultancy gevraagd om het assetmanagement systeem te vernieuwen voor het beheer en onderhoud van voertuigen en inzamelmiddelen.

procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie

Een logistieke dienstverlener in de haven van Rotterdam heeft ons gevraagd om de interne processen en daaruit voortvloeiende onderlinge samenwerking te verbeteren van de onderhoudsorganisatie.

Dynaway logo

project uitgelicht: Dynaway EAM

Voor een internationale opdrachtgever in de chemische industrie is STEAM Consultancy gevraagd om een complexe implementatie van Dynaway EAM in Dynamics 365FO uit te voeren in Italië.