AX2012

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen eisen en wensen. STEAM Consultancy heeft hierin een faciliterende en adviserende rol.
Een internationale opdrachtgever in de midstream en downstream opslagfaciliteiten voor bulkvloeistoffen heeft zelf de implementatie van AX2012 verzorgd.

Wij zijn door de Nederlandse vestiging gevraagd om deze overgang te optimaliseren. Vandaar dat wij de datastructuur volledig hebben opgebouwd en gereed gemaakt voor implementatie. Voor de opdrachtgever in deze sector is veiligheid van de installatie van kritiek belang. Een van de punten waaraan wij extra aandacht hebben besteed, is dan ook de overgang van preventieve onderhoudsplannen. De termijnen en inhoud van deze onderhoudsplannen worden kritisch tegen het licht gehouden en scherp gesteld tegen de huidige wetgeving.

Na de succesvolle data implementatie zijn wij aan de slag gegaan om de inrichting te optimaliseren en toe te spitsen op de wensen van de opdrachtgever. De werkprocessen worden geanalyseerd en verbeterd om de kracht van het nieuwe Enterprise Asset Managementsysteem optimaal te benutten. Aansluitend worden de gebruikers opgeleid en getraind voor het gebruik van het EAM pakket.

Meer projecten

Consultancy

Onderhoudsoptimalisatie

Voor een overheidsorganisatie is vanuit het netwerk van Michiel Dekker de vraag gekomen om een toetsing te verrichten op een onderhoudsoptimalisatie door middel van RCM.

BOI

Implementatie IFS Ultimo

Het belangrijkste gereedschap voor één van onze opdrachtgevers in de grondstoffen- en duurzame energie sector voldeed niet meer aan de hedendaagse wensen. Daarom is STEAM Consultancy gevraagd om het assetmanagement systeem te vernieuwen voor het beheer en onderhoud van voertuigen en inzamelmiddelen.

leidinggevende in fabriek of plant

Maintenance optimalisatie

Opdrachtgevers benaderen ons voor een diversiteit aan opdrachten. Eén van de doorlopende projecten is het verwerken van werkorders in het door STEAM Consultancy ingerichte asset management systeem.