AX2012

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen eisen en wensen. STEAM Consultancy heeft hierin een faciliterende en adviserende rol.
Een internationale opdrachtgever in de midstream en downstream opslagfaciliteiten voor bulkvloeistoffen heeft zelf de implementatie van AX2012 verzorgd.

Wij zijn door de Nederlandse vestiging gevraagd om deze overgang te optimaliseren. Vandaar dat wij de datastructuur volledig hebben opgebouwd en gereed gemaakt voor implementatie. Voor de opdrachtgever in deze sector is veiligheid van de installatie van kritiek belang. Een van de punten waaraan wij extra aandacht hebben besteed, is dan ook de overgang van preventieve onderhoudsplannen. De termijnen en inhoud van deze onderhoudsplannen worden kritisch tegen het licht gehouden en scherp gesteld tegen de huidige wetgeving.

Na de succesvolle data implementatie zijn wij aan de slag gegaan om de inrichting te optimaliseren en toe te spitsen op de wensen van de opdrachtgever. De werkprocessen worden geanalyseerd en verbeterd om de kracht van het nieuwe Enterprise Asset Managementsysteem optimaal te benutten. Aansluitend worden de gebruikers opgeleid en getraind voor het gebruik van het EAM pakket.

Meer projecten

update projecten STEAM Consultancy

Update projecten

Bouwen aan langdurige klantrelaties. Dát vinden wij belangrijk bij STEAM Consultancy! We vertellen graag meer over onze langlopende EAM projecten. Nieuwsgierig? Lees dan hier verder

Dynaway EAM

Voor een internationale opdrachtgever in de chemische industrie is STEAM Consultancy gevraagd om een complexe implementatie van Dynaway EAM in Dynamics 365FO uit te voeren in Italië.

Consultancy

Onderhoudsoptimalisatie

Voor een overheidsorganisatie is vanuit het netwerk van Michiel Dekker de vraag gekomen om een toetsing te verrichten op een onderhoudsoptimalisatie door middel van RCM.